myspace



March 04, 2004


LAST TWO DAYS

Assalamualaikum...Dah 2 hari kot tak menulis kt blog ni.So, aku ingat hari ni nak tulislah apa yg aku dh buat 3 hari ni.

Selasa

  • Hari ni hari last exam..yea!! Merdeka..exam abis kul 1 tghari.Habis jer exam, ada oosouji[cleaning] kt ryou.Aiseh.. penat gak. Tambahan pulak hari ni aku puasa hari asyura.. Tapi takpe..ujian kecil dari Allah swt. Pas jer souji, dalam pukul 5 ptg, aku keluar gi bandar coz nak beli brg2 mknn. Act, mulai esok ryou aku cuti dan makann tak di sediakan di kantin. So, aku kenalah masak sendiri.hehehe... Terlanjur dah keluar dan dah nak masuk maghrib, aku pun buka puasa kt luar. Aku makan kt restoran ala jepun..Even mknn dia boleh tahan, tp sebab mkn sengsorang,sedey gak..heheh..Tapi apa nak buat..Title pun lone ranger..hehehe..Pastu aku berkejar balik sbb takut maghrib abis..Malam tu aku asyik mengadap internet jer sambil berkira-kira nak beli apa kt family di malaysia..


  • Rabu

  • Hari ni, kul 11 pagi lagi aku dah keluar. Act, aku dh janji dgn senior kt Kumamoto[kak Laili]nak gi jalan kt bandar Kumamoto.Perjalanan dari tempat aku ke bandar Kumamoto tu lebih kurang sejam dengan train.Aku sampai kumamoto pukul 1.15. Pastu akak tu ngan husband dia bawak aku gi pusing shopping komplex kt kumamoto tu.Pening gak aku nak fikir apa nak di beli. Memula aku igt nak beli kan adik beradik aku jam tangan sorang satu jer. Tapi tak banyak choice plak kt situ. Last-last aku beli kan necktie utk ayahanda aku dan kasut utk ibunda aku.pastu aku sempat gak sambar 3@4 jenis kuih-muih jepun[termasuk dorayaki] memandang kan adik aku yang kecik skali tu mmg minat dgn segala jenis mknn jepun.hehehe..Dalam pukul 5.30 ptg, aku pun beransur menaiki train ke kousen[college] aku balik. Aku sampai kousen dalam pukul 7 ptg. Waa.. Penatnyer.. barang pun tak packing lagi..Berserabut jap kepala aku.. Lepas masak ngan makan, aku pun beristirehat kt bilik sambil belek-belek pc aku.



  • "Bila pena menari, tinta yang bisu akan berkata-kata"

    0 Comments:

    Post a Comment

    << Home


    Cursors