myspace



April 26, 2004

Assalamualaikum


Rasanya dh lama sungguh tak letak entry kt blog nih..bukan nya apa..tp mcm2 hal skang nih..dgn busy baru start class lah, ngan pc rosak aritu lah...hehhehe...Tp bila pikir2 balik,tu semua alasan jer...kan?sebab ada kata pepatah tu kata 'dimana ada kemahuan, disitu ada jalan' hehehe...tp tulah kan...kiter manusia ni kalau dh start ada sifat malas tu,maka berterusan lah sikap tu..ermmm...

ckp pasal busy nih,thn ni dh masuk thn 4 mmg busy skit..bukan skit jer..tp mmg busy giler..jikken[experiment] sampai 2 bijik..kena blajar kokugo[bahasa jepun kuno] lah, bahasa germanlah..itulah...inilah...sampai nak mengelamun jap pun tak bley[yeker?...ahaks!]. Tapi masalah nya, aku slalu gak mengelamun[fikir aper tu?!!]..amy..amy...tp tahun ni,thn penentuan aku..kalau thn ni aku tiptop,so,tiptop lah masa depan aku,kalau tak..aiseh...taknak pikir pasal yg sebaliknya tu..kowai!![takut]..oklah..doakan lah yek..supaya aku tiptop dlm segala hal[hal aper lagi tu?!!..ahaks]
"Bila pena menari, tinta yang bisu akan berkata-kata"

0 Comments:

Post a Comment

<< Home


Cursors