myspace



June 08, 2004


EXAM FEVER

Ermmm...act. ambik Q-K(rest) jap dari study ni..kalau xrehat kang ader yg berasap kepala nanti..hehehe... masa aku tulis entry ni jam kat dinding menunjukkan pukul 1.52a.m... Ermm nampaknya x cukup tidur lagi la aku ari ni.. evarage aku tido minggu lepas 1jam 30 minit sehari!!hehehe..uwaa.. pastu aku mmg bukan jenis yang tidur siang..Even balik kelas penat sgt pun,mmg xleh nak terlelap mata ni. paling2 lama kalau terlelap pun,setengah jam.. kekadang jeles gak tgk org sesenang jer bley tido.. Tapi act. ni bukan nyer perkara pelik bg aku. Mmg sejak form 3 dulu aku jenis yang susah tido even malam pun. pastu senang plak nak terjaga kalau ada bunyi apa2. Geram btul.. org kata tidur tu nikmat. Tapi bg aku susah nak dpt kenikmatan tido tu.hehehe...

Esok[ehh..pagi nnt] ari first 4 mid sem exam aku. Dan yang paling tension tu, ketiga2 paper esok adalah paper yg kena menghafal!! arienai!![unbelievable].. xtau lah boleh ker tak jawab esok ni. aku tawakkal jer la. Org kata berusaha dulu dan barulah bertawakkal..dan aku telah berusaha semampu ygboleh[aku rasa la..hehehe]... Td nyer last lecture,kelas bahasa German[ paper 1st esok] aku dah gi tanya n bodek2 sensei...hehehe..sajer jer aku tanya benda2 yg senang pun..last2 terus dia ckp " amy, yang tu x keluar, igt yang ini dan yg ini pun dh ok" heheh.. aku pun dgn senyum yang lebar ckp tq kt sensei tu.[rezeki..rezeki] . pastu lepas jer abis kelas, aku berkejar gi bilik lecturer biology[specific=bioenzyme] aku.aku tanya balik semua nota yang aku salin ngan aper yg tulis kt buku text..pastu dia terang kat aku satu2 sampai aku faham..dari suasana yg formal, sampai suasana dah jadi cam borak2 biasa ... act. sensei ni adalah antara sensei yg paling aku suka sbb dia still layan aku bila aku tanya even soklan yg kurang educated pun..hehehe... Dan lagi satu paper yg aku kena struggle esok adalah paper maths..atau specific theme dia, laplace henkan... subject ni aku bimyou [pening] skit.. x sempat nak bincang ngan sensei ari jumaat ari tu. sensei tu plak part-time lecturer kt college aku.bila tanya member2 kelas, last2 aku plak kena setsumei[terangkan] kt diorg balik ... so, last2 mmg aku gamble je la paper ni kot esok..hehehe..

exam aku stright sampai selasa minggu depan..hopefully aku dpt go through dgn tenang.. n the most important one, hopefully xm kali ni will turn to be easier than my expectation. ermm..who knows rite..hehehe.. nothing is impossible if we keep believe in our heart that Allah is the mighty n Muhammad is the messenger...

Ermm..pape pun gambarou esok nyer paper..doakan yek.. semoga para malaikat juga mendoakan sahabat semua ...amin..

"Bila pena menari, tinta yang bisu akan berkata-kata"

0 Comments:

Post a Comment

<< Home


Cursors