myspace



June 05, 2004

Sekejap ada Sekejap Tak Ada

Assalamualaikum...

Setelah berkurun lamanya tak tulis dlm blog ni,akhirnya hari ni aku jenguk lah gak blog ni..nak tau aper sbb tetiba aku rajin nak tulis?hehehe..sebabnya ialah minggu ni minggu xm kt college aku.hehe...Bila ingat-ingat balik kan,aku start blog ni pun masa aku ader xm bulan 3 ari tu.Ermm...agaknyer la kan, blog ni jadi tempat aku kurang kan tension masa xm kot.hehehe...alangkah bagusnya kalau masuk xm soklan camner nak edit blog. Mesti aku leh score nyerlah sbb sblm paper ari-ari duk edit blog[revision...ahaks!]Tapi aku sendri gak yang pilih course ni di samping nasihat[cam suruhan jer] dr ayahanda aku. Whutever it is,aku dah pilih jalan hidup yang camni. Orang kata[aku yang kata] "untuk menjadi seorg insan yang berjaya, kita jangan mudah menyesal dengan kesilapan yang telah dilakukan, tapi belajar lah dari kesilapan tersebut". Contohnya, kalau kiter drive gi tempat yang kiter xpernah gi lagi kan, pastu sesat. kiter mesti kata, "ish..menyesal aku ikut jalan ni". masa tu mesti hati kiter pun jadi panas jer.Tapi naper kiter tak kata "ooo...jalan ni gi sini rupanya." Sekurang-kurangnyer kiter tau satu lagi jalan yang kiter xpenah lalu. Pastu hati kiter pun takde lah panas. Betul tak? hehehe...

Ermm...oklah.Nak study plak. doakan aku yek untuk xm nnt. Semoga para malaikat juga sedang berdoa ke atas sahabat semua juga..amin..
"Bila pena menari, tinta yang bisu akan berkata-kata"

0 Comments:

Post a Comment

<< Home


Cursors