myspace



June 23, 2004


What a hectic day

Assalamualaikum...

Ermm... arini memang memenatkan... semalam xtidur sbb sibuk siapkan report.. padan muka sendri gak coz nak gak wat report tu last2 minutes.Sib baik sempat siap walaupun giri-giri. mana tak nya, kena kuar gi kelas kul 8.30pagi, aku siap print report kul 7.45pagi. Abunakatta!![bahaya].Tapi alhamdulillah sempat gak siap even lintang pukang ayat nihonggo[japanese] masa wat kousatsu[pemerhatian]. mana taknya, wat kousatsu pagi2 buta.Dah lah mmg xterer nihonggo, otak plak dah jammed...hehehhe..
Pastu sampai kelas kul 8.45 pagi, ader mamber satu group jikken[xperiment] nak tengok report aku.

Kimura: amy san, repo-to chotto misete ii? [ amy, tgk report jap bley]
Aku :iiyo. kesa owatta bakari nande, giang warui yo kongkai no repo-to.[tgklah.tapi teruk skitlah report kali ni sbb baru siap pagi td]
kimura:betsu ni iiyo. uchi mo onaji dayo. maji nemutai yone.[tak kisah. saya pun sama. ngantuk giler kan]

.... adalah antara perbualan aku ngan dia.ermm.. act. mmg kalau ari kena hantar report, muka dak kelas aku, mmg toya jer memasing. memang kesian la ngan sensei yg ader jugyou sama hari ngan jikken. Sbbnya, kitorg xkan tumpu langsung pada jugyou[lecture] aritu. Tadi pun camtulah.dahlah lepas jikken jer suku dari dak kelas aku balik.yg tinggal plak, sumer mengqadakan tidur ngan jayanya. saikin, aku pun dah jadi geng diorg.hehhe.. even aku xtido pun, aku main keitai[hp] ker, baca novel ker.. wat shukudai lain ker..semata2 nak ilangkan ngantuk..hehehe..aperlah nak jadi..
Abis jer kelas ari ni,sepatutnya aku gi library ngan tutor memandangkan kitorg mmg dah janji smlm nak wat keje sesama. Tapi tgk muka dia yg x bermaya langsung, dan otak aku yg mmg dah jammed giler[aku yg lebey kot..hehhe], kitorg pun cancel janji tu.tp aku ngan dia gi gak library jap.aku nak pulang buku pastu dia nak tunjuk something dlm internet kt aku. pas borak2 jap. aku pun balik la. tinggal dia sorg2 kt situ..hehe..
Sampai jer bilik, ingat kan nak qada tido. Tapi 30 minutes jer aku tido. kureng sungguh la mata ni. mmg aku susah nak tido siang.. ermm..mlm ni tido cepat skit la..heheh..lagi pun esok xde shukudai[homework].
aper jer la yg aku merepek ari ni. sajer jer nak lepas kan perasaan..hehehe.. ok lah.. nnt kalau aku xbtul lagi, aku tulis panjang2 cam ni..hehe

wassalam

"Bila pena menari, tinta yang bisu akan berkata-kata"

0 Comments:

Post a Comment

<< Home


Cursors