myspace



July 18, 2004

Diary of mine...

Assalamualaikum...
 
Ermm... Arini kouhai[junior] aku balik mesia. Aku x balik kot kali ni sbb dh balik haru yasumi[spring break] ari tu. Ari Jumaat lepas teman dia shopping omiyage[sourvenir] utk bawak balik mesia. tetiba aku jadi sayu. Betul ker aku leh tahan x balik kali ni?! Dah 3 malam aku homesick. Asyik teringat rumah n family jerk. Pastu semalam ,mmg homesick tahap kronik giler[hehehe] la. aku ngadu kt kawan aku. Pastu igt nak tido jer bg hilang skit rasa homesick tu.Tapi mmg susah la. tambah-tambah plak aku ni jenis yg susah tido.last-last mlm tadi tiap2 30 minit je aku bangun. Makin sakit paler aku ni adalah...ish3....
pastu pagi tadi aku bgn, rasa blur jap.. uwaa... kouhai dh balik mesia.  PAstu 15 minit gak la aku duk termenung sorang-sorang. Memang sunyi giler ryou[hostel] ni. pastu aku bangun gak la. kemas bilik yg dh dilanggar garuda ni[hehehe].. aku basuh baju sumer..ngan baju-baju yg xpakai lagi pun aku basuh gak..hehehe.. pastu aku vaccum lantai, aku jemur tilam , aku susun barang kesayangan aku ..TEDDY BEARS.. ,aku siram cactus aku yang cute tu.. pastu tukar cadar..tp still pink in color la..hehhe.. yosh..owatta[selesai]..
Pas abis kemas igt nak gi masak. Tapi xde selera la plak. Baring jap.. memang rasa layu giler.. baring dalam 20 minit tapi xleh tido gak. Pastu gi dapur tgk barang yang ada, erm.. semua ada, tapi xde selera lagi nak makan..cancel nak masak.. naik bilik balik.. pastu susun tudung-tudung yang ada..waa.. byk rupanya..hehehe... tetiba pening paler, rasa nak pitam..aiseh, dh lah xde org ari ni.. aku baring jap.. pastu terasa cam nak demam..uwaaa... adakah kena balik mesia gak ni[hehehe] .. jam dh pukul 3 petang. igt nak buat shukudai[homework] tapi mmg xde upaya lagi..hehehe..
ermm... apa lah aku merepek ni..cam tulis diary plak..hehehe... sajer jer. tgh boring.. oklah nnt aku tulis lagi. jgn lupa yek dtg Summer Camp 2004 . 8hb sampai 11hb august kt gifu..hehehe..
 
 

Wassalam...

 
 
"Bila pena menari, tinta yang bisu akan berkata-kata"

0 Comments:

Post a Comment

<< Home


Cursors