myspace



July 10, 2004

happy belated besday kak fuza

Assalamualaikum...

Ermm... Act. skang ni kt oita. dtg sini semalam sbb sambut besday sempai yang merangkak kakak angkat aku[kak fuza].alhamdulillah, kak fuza dah masuk 23 tahun.Semoga @anjang umur, murah rezeki,dirahmati-Nya sentiasa dan dikabulkan apa-apa yang dihajati..amin..semalam celebrate bday kak fuza reramai[xramai pun sbnrnya..hehe] ada kek yang ditempah khas,ada mee, ada tembikai, ada nasi goreng, ada gulai,ada cucur jagung..dll..hehehe.. aku ngan kouhai [ani azidah] share bg handbag kt kak fuza.. waa kak fuza, otana ni natta ne[dh matured]..hehehe..smlm borak ngan kak fuza sampai kul 6 pagi.kul 9 baru terbangun balik. uwaa...yabai ne.. bgn lambat plak pagi ni. apa la nak jadi ni..hehe.. abis lari sumer rezeki.pastu bgn2 berlari ke rumah jaja[memula kt umah kak fuza wat sluber party..ahaks!]..ader meeting kt conf. sambil tu belek2 plak blog ni.pagi ni tetiba ada keinginan plak nak add entry kt sini setelah lama membisukan pena[ahaks].
ermm.. soro-soro[xlama lg] summer camp anjuran IPIJ akan bermula[8hb~11hb ogos].Sbb tu lah kebanyakan sahabat2 exco IPIJ skang ni tgh bz dan berhempas-pulas nak merangka dan mencari idea utk menjayakan program kali ni termasuk la aku. perasaan gembira, risau, bersemangat dll semua bercampur aduk.hehehe..semoga perancangan dan perlaksanaan program kali ni berjalan lancar dan di permudahkan-Nya..insyaAllah.

Ermm. aiseh,.. tetiba idea hilang..xtau nak tulis aper dh..oklah nnt sambung lagi bila ader idea..hehehe...

wassalam


"Bila pena menari, tinta yang bisu akan berkata-kata"

0 Comments:

Post a Comment

<< Home


Cursors