myspace



July 29, 2004

Iklan-Summer camp 2004

Assalamualaikum sahabat-sahabat sekalian …
 
Mayotteru nak buat ape NATSU YASUMI ni … ?
Jom berkhemah bersama rakan-rakan IPIJ di Shirakawa , Gifu
8 ~ 11 Ogos 2004
 
Bertemakan
"Mukmin Seimbang Aset Utama Kebangkitan Islam”
 
Nak tahu ape yang menarik ??? Banyakkkk …. 

~Malam Burung Hantu
~Tresure Hunt
 ~Malam Unggun Api
~Malam Kebudayaan Islam
~BBQ
~Pengisian dari ustaz yang berwibawa


… Dan pelbagai aktiviti menarik yang mampu membina minda sahabat-sahabat dari segi fizikal dan mental .. jom jom ..
 
Yuran penyertaan Y1000 sehari ….
Murah je berbanding ilmu dan pengalaman yang bakal diperolehi
 di sana nanti … Insyallah


Tarikh tutup pendaftaran : 6 Ogos 2004
Daftar disini ye ..

http://fs16.formsite.com/ushahreza03/form913326373/index.html

Apa yang perlu dibawa ?
Bawa diri jek … kepada yang ada ‘sleeping bag’
boleh la bawa juga ..


Camne nak ke sane ?
JR高山本線: 名古屋駅 - 白川口駅 
(JR特急ひだ Y1450  67分)
Dari 白川口 :
http://e-900.com/access/access.htm

Kawasan yang cantik , dikelilingi flora dan fauna …
 HIJAU !!! .. Sejuk mata memandang …
 
Tak percaya ???
Tengok lah di
http://e-900.com/pdf/01pamphlet.pdf

Aaaa jemputlah beramai-ramai .. Jangan lupa ajak kawan-kawan lain sama … Ada pape sila hubungi wakil kami di

090-3958-6499
090-9844-4241
090-1820-2309
080-5003-4350 ( muslimat )
 
Jangan Lepaskan Peluang Keemasan ini !!!
 

Hadis
Anas r.a: Diriwayatkan daripada Nabi s.a.w, baginda bersabda: Tiga perkara, jika terdapat di dalam diri seseorang maka dengan perkara itulah dia akan memperolehi kemanisan iman: Seseorang yang mencintai Allah dan Rasul-Nya lebih daripada selain keduanya, mencintai seorang hanya kerana Allah, tidak suka kembali kepada kekafiran setelah Allah menyelamatkannya dari kekafiran itu, sebagaimana dia juga tidak suka dicampakkan ke dalam Neraka
 

Jemputan daripada Ikatan Persaudaan Islam Jepun (IPIJ)

Wassalam...

"Bila pena menari, tinta yang bisu akan berkata-kata"

0 Comments:

Post a Comment

<< Home


Cursors