myspace



July 06, 2004

Pagi yang bimyou[meng'confuse'kan]

Assalamualaikum...

Dah lama xtulis kt sini. Tak tau naper ari ni teringin nak tulis. Act. aku tgh bersiap-siap nak gi jugyou[lecture] ni. Aku rasa ni 1st time aku letak entry pagi2. Sajer je. Pagi ni ader plak mood nak menaip..hehehe..
Act. pagi ni jugyou aku dimulakan dgn jikken[experiment].jikken aku ni 4 masa.dari kul 9 sampai kul 12.30nnt.Ari ni seibutsu jikken[biology experiment] mula dari minggu lepas, class aku nyer jikken dh masuk bab virus dan kin[bacteria].minggu lepas kitorg buat jikken jumbi.mekkin[antibacteria]kan alatan dan radas2. jikken ni akan berterusan sampai la abis sem ni.aku act. paling suka kalau ari adedr jikken.sebabnya aku mmg suka jikken.yang x suka nya tulis report.hehehe..
Ermm.. ari ni rasa malas la plak nak gi gakkou[sekolah]. tak tau pesal. tgh berkira-kira gak nak ponteng kelas pas jikken nnt. hehehe... dah bk kali idea jahat tu muncul dlm kepala aku ni. Tapi tiap kali tu la jugak idea tu x menjadi. kekkyoku[akhirnya] aku akan stay sampai abis sumer jugyou jugak. thn ni record aku cemerlang lagi.hehe..x penah ponteng lagi. thn lepas aku banyak x sihat. ade la gak lubang2. ermm.. camne ni ek.. nak balik awal ker x ni? tgk keadaan masa lepas jikken nnt la. kalau rasa x sihat, aku balik je. tambahan plak main ngan bacteria. dah lah bau nya semacam, pastu bau antibacteria pun memeningkan kepala. tambah lagi ngan bau etanol. semuanya menjadi agen utk aku nak ponteng lepas tu.hehehhe..
oklah. aku sepatutnya dah siap skang ni. tapi beg pun x kemas lagi. naper la pagi ni kemalasan menyerang? skang duk sorang takpe la lagi.kang nnt-nnt, ader yang kena perli.hehehe...insyaallah aku cuba jadi serajin yang mungkin..ahaks! [cuba je ke?]ok lah.. nak bersiap plak ni.

wassalam....


"Bila pena menari, tinta yang bisu akan berkata-kata"

0 Comments:

Post a Comment

<< Home


Cursors